Bestellen:

Het bestellen van onze producten doet u in onze shop www.spirituele-winkel.com. Bij het plaatsen van uw bestelling vragen wij akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden. Zodra uw bestelling is geplaatst ontvangt u een mail met daarin de bevestiging van uw bestelling en de betaalwijze.

 Levertijd:

Wij hebben producten in het assortiment met verschillende levertijden. Het is dus afhankelijk van het product wat u besteld, hoe snel u het in huis heeft.
U ontvangt een bericht van ons zodra de bestelling naar u verstuurd wordt. Als het voorkomt dat een product welke u heeft besteld onverhoopt toch niet op voorraad is, of tijdelijk niet leverbaar, laten wij u dit zo spoedig mogelijk weten. Het is dan aan u of u hierop wilt wachten of de bestelling wilt laten vervallen.

Ten aller tijden houden wij u op de hoogte van uw bestelling.

Verzendkosten:

Al onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Voor het verzenden van uw bestelling hanteren wij een verzendtarief van € 6,75, voor pakketten van 0 – 10 kilo.

U kunt onze producten ook in het Buitenland af laten leveren, hiervoor hanteren wij aangepaste verzendkosten namelijk €8,99 voor België en Duitsland.

Heeft u verder nog vragen over verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Prijs afwijkingen:

Wij behouden ons het recht voor op prijs afwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.