Bestellen:

Het bestellen van onze producten doe je in onze shop www.spirituele-winkel.com. Zodra jouw bestelling is geplaatst ontvang je een mail met daarin de bevestiging van de bestelling.

 Levertijd:

Wij hebben producten in het assortiment met verschillende levertijden. Het is dus afhankelijk van het product welke je besteld, hoe snel de bestelling verzonden wordt. In de meeste gevallen is dit tussen de 1 en 5 werkdagen.
Je ontvangt een bericht van ons zodra de bestelling verstuurd wordt.
In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een product welke je hebt besteld onverhoopt toch niet op voorraad is, dan laten wij jouw dit zo spoedig mogelijk weten. Het is dan aan jou of je hierop wilt wachten of de bestelling wilt laten vervallen.

Ten aller tijden houden wij u op de hoogte van uw bestelling.

Verzendkosten:

Vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten voor NL, BE en DE!

Al onze pakketten worden verstuurd met PostNL. Voor het verzenden van uw bestelling hanteren wij een verzendtarief van € 5,99

U kunt onze producten ook in het Buitenland af laten leveren, hiervoor hanteren wij aangepaste verzendkosten namelijk €7,99 voor België en Duitsland.

Heeft u verder nog vragen over verzenden, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Prijs afwijkingen:

Wij behouden ons het recht voor op prijs afwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.