Hoe Gebruik je Edelstenen?

Dit klinkt best vaag, hoe gebruik je edelstenen?
Maar edelstenen en mineralen hebben een gebruiksaanwijzing aangezien ze allemaal een eigen werking hebben. Als je een edelsteen of mineraal voor lichamelijke of geestelijke kwalen gebruikt, dan is het het beste om de stenen bij je te dragen, dit kan in de vorm van een ketting, een armband, maar ook in de broekzak, of bij de dames in de bh. Let altijd wel goed op als je een edelsteen of mineraal bij je draagt dat de kwaal niet erger wordt of dat er een andere kwaal naar de oppervlakte komt.

gouden-driehoek

Je hebt ook edelstenen of mineralen die de energie in een ruimte bevorderen, deze leg je dan ook in de ruimte waar je de energie nodig hebt. Je kan de stenen midden in een ruimte plaatsen, of een veld van de energie creëren door in elke hoek van de ruimte een edelsteen of mineraal te plaatsen.

Maar je kunt ook edelstenenwater, edelsteen elixer, edelsteen olie maken, of de kracht van de edelstenen verwerken in een crème of lotion. En wat dacht je van een bad met edelstenen om klachten te verminderen.
En laten we de planten en dieren niet vergeten, die kunnen ook baad hebben bij de werking van edelstenen, mooi aan dieren is dat ze zo puur zijn dat ze zelf een keuze kunnen maken. Daarbij zijn planten en dieren gek op kristalwater.

edelsteenwater

Een punt van aandacht wil ik echter wel meegeven, gebruik een edelsteen of mineraal nooit ’s nachts!! In de nacht draait de kracht van een edelsteen en gaan zij zich opladen, waardoor ze ook energie kunnen onttrekken. Heb je de edelstenen tijdens de nacht en je slapen op je slaapkamer liggen kan het zijn dat je vervelender wakker wordt dan de bedoeling zou zijn. Dit bemerk je vaak pas na 1 a 2 weken. Zorg er dus voor dat je geen edelstenen als je slaapt op je kamer hebt.

*De edelstenen zijn geen medicijn, alleen een hulpmiddel. Ga bij extreme klachten altijd naar een dokter.