Hoe Werk je met Edelstenen en Mineralen?

Edelstenen en mineralen hebben ieder hun eigen helende kwaliteiten. Om te bepalen hoe je met een edelsteen of mineraal werkt, zal je eerst moeten kijken naar de helende kwaliteit van de steen en of je die nodig hebt.
Heb je een passende steen gevonden, kun je er op verschillende manieren mee werken. Je kunt met een steen mediteren, door deze tussen je handen te houden en probeer te voelen wat de edelsteen je geeft. Je kunt ook vragen of de steen wil nemen wat hij nodig heeft en je wil geven wat jij nodig hebt. Dit kun je natuurlijk ook in jezelf doen…

chakra-massage-staafjes

Voel je hier niks voor dan kun je de edelsteen ook gewoon om je nek dragen, in de vorm van een armband, maar ook in je broekzak of voor de dames in je bh.

Let bij het werken met stenen altijd wel op dat je je goed blijft voelen en je klachten verminderen. Worden je klachten erger? Dan kan het zijn dat je systeem nog niet toe is aan de edelsteen of mineraal. Leg de steen dan weg.
Het kan ook zijn dat je edelsteen die je bij je draagt in ene scheurt of breekt, meestal houdt dat in dat de steen op is en je de steen niet meer nodig zult hebben.
En ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar bewaar geen stenen op je slaapkamer!

*De edelstenen zijn geen medicijn, alleen een hulpmiddel. Ga bij extreme klachten altijd naar een dokter.