In onze New Age Webshop IM vindt u verschillende new age producten waaraan een licht Boeddhistisch tintje zit. Alle producten zijn om de deugden van het leven nog gezelliger en aangenamer te maken. Het is ook leuk om de producten als cadeau te geven, om jezelf ermee te verwennen.

De producten die wij aanbieden zijn allemaal op hun eigen wijze bezig met jouw welzijn. Zo hebben wij Boeddhabeelden in onze collectie, allemaal met hun eigen betekenis, mudra’s en van verschillende materialen als messing, grey stone, polystone en witte albast. Daarnaast vind u ook de lachende buddha, yogiman, shiva, ganesha en de shaolin monnik in onze shop.

Ook bieden wij u wieroken. Wieroken met een exotische geurbeleving van GR International, de traditionele wieroken van Nag Champa, pittige geurbelevingen met HEM en subtiele en verfijnde Japanse wierook van Nippon Kodo. Iedere wierook heeft zijn eigen beleving, geur en energie, waardoor er voor een ieder wat wils is.

Naast dit alles bieden wij u ook alles om meditaties zo comfortabel mogelijk te maken, denk hierbij aan meditatiekussens en meditatiebankjes. Ook hebben wij een breed assortiment die onder de noemer New Age vallen, zoals Tibetaanse gebedsvlaggetjes, mala kettingen en armbanden, wierookbranders, geurartikelen, yogamatten en wellness producten.

Kortom in New Age Webshop IM vindt u alles waar u uw welzijn mee bevorderd, neem een kijkje in het assortiment en geniet van uw winkelmoment. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.