Welkom in de New Age winkel van IM, de winkel voor al uw new age en spirituele producten. Wij hebben een leuk assortiment welke vooral is geïnspireerd op het Boeddhisme. U vindt bij ons producten die leuk zijn voor een cadeau of om uzelf mee te verwennen.

Wat u zoal bij ons kunt vinden zijn Boeddhabeelden waaronder Thaise-, lachende-, Japanse- en de boeddhistische boeddha. Maar ook beeldejes van Shiva, Ganesha, Groene Tara en de Shoalin monnik. Naast de Boeddhabeelden hebben wij voor u ook wierook en wierookaccessoires. De wieroken hebben wij in verschillende uitvoeringen, zo kunt u kiezen voor de exotische geuren van GR International, de warme geurbelevingen van HEM, de traditionele Nag Champa en de verfijnde geuren van de Japanse wieroken.

Bij het Boeddhisme horen ook de mala kettingen en armbanden. Deze verkopen wij in verschillende uitvoeringen en materialen.

Naast al deze bovengenoemde producten hebben wij in het assortiment ook producten die meer onder de New Age noemer vallen, zoals Tibetaanse vlaggetjes, meditatiekussens, yogamatten, geurartikelen en wellness producten.

Wij hopen dat u in onze New Age Winkel IM vindt wat u zoekt, mocht het zo zijn dat u ergens niet uit komt of met vragen zit, schroom niet om ze te stellen. Dit kan via onze klantenservice. Wij wensen u veel winkelplezier!