U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Uitzonderingen op de regels zijn: Producten die speciaal voor u op maat gemaakt zijn, en producten die aan bederf onderhevig zijn.
Wilt u een gedeelte van uw bestelling retourneren? Dat is ook mogelijk, wij storten het teveel betaalde bedrag aan u retour zodra wij de producten binnen hebben.
Wij vragen u om de producten (voor zover mogelijk) in de originele verpakking te retourneren en bijgaand de kopie van uw factuur mee retour te zenden.

Retouren kunt u zenden naar: Spirituele Winkel IM

o.v.v Retouren Spirituele Winkel IM

Nijverheidsweg 103e
8071DD Nunspeet

Wilt u een product retourneren of ruilen? Neem in alle gevallen contact op met onze klantenservice en wij maken het voor u in orde.

 

Annuleren.

U wilt de bestelling annuleren? Neem hiervoor contact op met de klantenservice en wij zorgen dat alles in goede orde wordt afgehandeld.

 

Annuleringsprocedure:
In gevallen dat uw pakket nog niet is verzonden, zijn er geen kosten voor annulering. Indien het pakket al wel naar u verzonden is, maar u heeft het nog niet ontvangen, kunt u het weigeren bij de postbode, het pakket wordt retour gezonden naar ons. Mocht u de producten al in huis hebben en binnen 14 dagen besluiten dat u de bestelling toch wilt annuleren, dan kunt u het pakket naar ons retour zenden, met de kopie van uw factuur, hierbij zijn de kosten voor retour zenden voor uw rekening. Zodra wij de producten hebben ontvangen, storten wij de aankoopsom (indien wij al een betaling hebben ontvangen) aan u retour.

 

Adres voor annulering: Spirituele winkel IM

O.v.v. Annulering Spirituele Winkel IM

Nijverheidsweg 103e
8071DD Nunspeet

 

Overige Informatie:

  • Ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen na levering.
  • Wij sturen altijd een kopie van de factuur mee met uw producten, stuur deze met eventuele aantekeningen retour bij de producten.
  • Wij vragen u om producten die u retour wilt sturen, voor zover mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
  • Als een product niet in goede orde is, kunnen wij het voor u vervangen of u kunt uw geld terug krijgen.
  • Mocht u teveel betaald hebben, doordat een product niet meer leverbaar is of doordat u een product retour zend. Storten wij teveel betaalde bedragen binnen 14 dagen terug.