Door de eeuwen hebben zich verschillende rassen op de aarde geïncarneerd. Deze rassen zijn energetische nog steeds op onze aarde aanwezig. Helaas kunnen wij niet zomaar in contact komen  met deze energetische energie, nu met behulp van de Kosmische stralen kaarten kan dit wel!

De energetische energie van de rassen vindt je terug in de kaarten en deze energie hangt samen met  de verschillende chakra’s in ons lichaam. Hierdoor kun je door middel van de stralen kaarten problemen in je systeem oplossen. Om een voorbeeld te geven als jouw gevoel centrum op slot zit, welke behoort tot het tweede chakra, dan betekend dat dat jouw tweede chakra niet stroomt. Door te werken met de kosmische stralen kaarten kun je het tweede chakra weer laten stromen en kun je problemen voor jezelf gaan oplossen.

Interessant aan de kosmische stralen kaarten is, dat de energie heel diep werkt en zelfs tot zielniveau problemen kan oplossen. Veel mensen die regressie therapie hebben gevolgd, komen met een sessie met de kosmische stralen kaarten veel verder, waardoor oude bagage van je af valt, blokkades in je systeem worden opgelost en je zelfs gruis die je uit vorige levens mee hebt genomen dit leven in kan oplossen en loslaten. Waardoor je het leven dat je nu leeft puurder kan leven.
In het kort kun je met deze kaarten contact maken met de verschillende rassen die op aarde zijn geïncarneerd.

 

A4_Set_cardsA4_Set_icons_200

Hoe gebruik je de kaarten:
Ga in een goede houding op een stoel zitten, zorg dat je lekker zit. Zet beide voeten op de grond en houdt de kaart plat tussen je handen. Adem rustig in en uit helemaal naar je buik en laat de energie volledig doorstromen. Bij elke uitademing laat je los wat er niet hoeft te zijn en bij elke inademing ontvang je de energie. Je merkt vanzelf in je systeem of je ergens last krijgt van pijn, tintelingen, krampen, warm of koude, noem maar op. En voel en bedenk of je misschien wilt wisselen van een kaart om anders in een energie te gaan staan, hierdoor kun je een ander perspectief krijgen en wellicht via een andere weg een blokkade weg laten stromen. Dit is helemaal handig door een kaart onder de voeten te leggen en een ander tussen de handen vast te houden. Voor onder de voeten zijn de A4 kaarten een uitkomst en kunt u de energie nog beter laten doorstromen.
Het verschil tussen de platen en de iconen is dat de iconen of symbolen vaak sterker zijn qua energie en de platen dus iets zachter binnen komen. Ook hier kan je mee spelen door de platen en iconen door elkaar te gebruiken. Het kan per persoon verschillen of de platen, of de iconen het beste resultaat bereiken.

 

Deze Kosmische stralen kaarten zijn hier te bestellen. Wil je hier meer informatie over of wil je graag een sessie met de kaarten ondergaan, neem dan even een kijkje bij Merudi.nl, hier vind je alle mogelijke informatie over de stralen kaarten, de rassen, het ontstaan van de aarde en de verschillende therapie vormen.